Vild med dyr
 
Østergade 23
3700 Rønne
 
Tlf.: 56 95 30 28
 
Email:
 
CVR: 31141907
Åbningstider
 
Man- Fre: 10.00-17.00
Lør: 10.00-13.00
 
Søndag: Lukket
Vi sælger levende dyr og alt, hvad de har brug for
 
Vi har samlet mere end 35 års erfaring med hobby dyrehold i butikken. Og vi er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller problemer.
 
Uanset om du har fisk, kryb, gnaver, fugl eller hund & kat, så finder du det hele i ”Vild med dyr”. Vi prøver at have så alsidigt et udvalg som muligt og vi skaffer alt, såfremt det er muligt.
 
Om sommeren har vores havedams afdeling åben i gårdhaven, hvor vi har fisk & planter til havedam. Vi tilbyder ligeledes vores ekspertise omkring anlæggelse af havedamme (Se mere under ”Aqua Garden”).
 
Vi har i den levende afdeling et godt samarbejde med nogle af branchens bedste og mest seriøse grossister fra hele Europa, samt private opdrættere. Vi kan derfor præsentere et bredt udvalg af levende dyr - akvariefisk, krybdyr samt fugle & gnaver.


 
Lidt om os i butikken
 
Martin Bønnelykke – Indehaver

Siden 1992 har jeg haft forskellige dyr. Akvariefisk og Krybdyr samt fugle har altid været min store hobby. Såvel som at hund og kat altid har været en del af mit hjem.
Jeg har arbejdet som dyrehandler siden 1996 og har gennem tiderne samlet mange nyttige erfaringer på vejen.
 
Florent Romain - ansat

Det er en fornøjelse, at have Florent i butikken. Florent har været akvarist i rigtig mange år og har prøvet stort set alt inden for akvarie verdenen. Især planter og Saltvandakvarier har været hans helt store lidenskab igennem årene. Florent er dog meget alsidig og altid klar til at svare på alle dine spørgsmål.
 
Vild med dyr | CVR: 31141907 | Østergade 23, 3700 Rønne  | Tlf.: 56 95 30 28 | vildmeddyr@live.dk